вилізуть., Але раз за разом (туго було раз таких ще чотири) він почав прискорюватися , на мене побігли мурашки і я зрозуміла що зараз закінчу. Це був самий яскравий оргазм, в повному мовчанні і без рухів. Він кінчив мені в дупу коли я кінчала, при цьому він не виходив, а просто колотиться всередині намагаючись забити його глибше. Витягнувши член він сказав що помиє і щоб я не рухалася, але на півдорозі повернувся і прив'язав мені руки до спинки ліжка ременем.
Через хвилину після його відходу відчинилися двері і до кімнати зайшов мужик з собакою, собака була без прив'язі і тому одразу підбігла до мене, почала обнюхувати. Мужик подивився на мене відсутнім поглядом сказав \ \ \ \ \ \ "фу, макс \ \ \ \ \ \" і вийшов слідом за гарні дівчата голі моїм водієм в іншу кімнату. Макс продовжував мене обнюхувати і коли добрався до дупи навіть лизнув, спочатку один раз а потім ще і ще, мені було приємно, так як після оргазму все гуло і вимагало ласки для розслаблення. Про секс з тваринами я навіть не чула, Макс мене просто лякав тим що його руху пащею нагадували мені вгризання, але приємне, я боялася що він вкусить, але він раптом стрибнув на мене і лапами обняв за кожушок, потрапив навіть в кишені, я спочатку подумала що він зачепився і не може злізти, в будинку було не жарко і від його вовни моєї замерзлої дупі було тепло .... у якийсь момент я зрозуміла чого він хоче і почала сіпатися, марно ... як в лещатах, я почала кричати, і тут відчула його кінець, він був такий гарячий, намацавши отвір він судорожно почав пхати кінець у мене, в цей момент в кімнату увійшли водій і мужик, спочатку вони оторопіли