мужик хотів поцупити з мене Макса, але водій його зупинив, а мені було вже плювати, після болю яку я випробувала на початку, почуття заповнювання почала мене заводити, Я стогнала, Макс вбивав у мене член, а водій підскочив і почав бити мене по обличчю, вимагаючи щоб я мовчала. Почуття того що мене трахкає пес порушило мене до такого ступеня, що я навіть не відчувала болю від ударів, мої слину текли на покривало, моя жопа висіла над ліжком, тому що я її підняла, щоб Макс притулився ближче. Від ударів і оргазмів я і не зрозуміла коли ми стали до вузол, я заволала в голос і намагалася насадити глибше, мотузки не давали посунутися ближче до Максу, пес завмер і повернувся pihva дупою до мене не виходя.Я я була в трансі і коли почала приходити в себе почула розмову, вони обговорювали як мене трахкати, мужик скаржився що після Макса йому там робити нічого, але водій сказав що допоможе йому. Макс потягнувся і з хлюп витягнув з мене член, на валик потекла його сперма. Мужик відв'язав мої руки, ліг на спину і сказав щоб сідала свверху, якщо чесно, його член я навіть не відчула, водій зняв з мене кожушок, кофту, майка була вся мокра від мого поту, і почав прилаштовуватися до мене ззаду. Це був новий шок. У дупі пручався тільки вилизаний Максом сфінктер, піся була мокра від його ж сперми, я знову забула про мовчання і початку кричати. Водій не знижуючи темпу почав мене душити, мужик від цього аж рухатися перестав, але коли я захрипіла і почала скажено