сіпатися схопив мене за стегна і почав насаджувати мене на себе, від браку кисню і від еблі я знову кінчила і нарешті замовкла. Мужик скінчив і виповз з-під мене, а водій ще дуже довго трахкав, примушував ставати свічкою, а потім просто поклав мене на живіт, виструнчився зверху і максимально притулившись повільно повільно вдавлюють в мене член, це тривало дуже довго, у мужика знову встав і він прилаштувався до мого обличчя, запхав мені в рот член і проштовхнув його в горло, у мене почалися позиви до блювоти, але я впоралася мужик знову скінчив, відвалив, а водій великі голі піськи поставив мене раком і в шаленому темпі доебал мене в пісю, сказавши що жопа як діра. На той час у мене вже даж слюней не залишилося, горілка і сперма всі сушиться. Мені дали попити, водій вийшов, у мужика знову підвівся, він пхнув мені в дупу, посмикав, але член у нього швидко став м'яким, мужик матюгнулся і швидко сповз з мене.
Потім все було дуже просто. Водій повернувся з журавлиною, сказав одягтися ... Всю дорогу ми мовчали, я сказала адресу подруги і напилася у неї в устілку, через місяць вона мені дзвонила і казала що до мене заходив якийсь мужичок і залишив свій телефон ...