Я досить не рішуча людина і багато в чому через це я зміг пізнати жінку тільки коли мені виповнилося 32 роки. «Це» відбулося після весілля так, як я не міг її схилити до цього раніше, напевно, з-за своєї не рішучості (до речі, їй було 27). Незабаром у нас народилася дочка, ми назвали її Катя, а через рік син - Ігор.
     Наші відносини були дуже «скромними» знову ж таки з-за моєї боязні запропонувати більш оригінальні способи задоволення наших сексуальних потреб. До сорока років у ній почався клімакс, і вона почала уникати зі мною інтимної близькості. Коханку завести мені не дозволяв мій вік і фінансове становище, а потреба в сексі навпаки зросла, напевно, тому, що до цього їм мало займався.
     І як я вже казав, у мене хуи є дочка, і до того моменту, коли я перестав займатися сексом зі своєю дружиною, їй виповнилося 15 років. Вона пішла в мене і була замкнута і не товариська. Поступово я став до неї придивлятися не як батько, а як чоловік, і чим менше я бував з дружиною, тим більше дивився на Катьку. Я став оцінювати її як самець, якого потрібно виконувати свою природну функцію - запліднити самку - дочка. Вона часто ходила по квартирі в одній ночнушку, з-під якої проглядало дівоче вим'я з відстовбурченими сосками, досить велика, що б прогодувати дитинчат. Крім ночнушку на ній бували зазвичай біленькі трусики, які обтягували Її округле попку і поки ще безволосими пуська. Її стегна були досить худорляві, але вже могли проштовхнути опариша через междупопье ...