І ось одного разу так вийшло, що ми з нею залишилися в квартирі удвох. Дружина поїхала у відрядження, а син залишився ночувати у приятеля. Був уже пізній вечір, ми сиділи і дивилися якийсь безглуздий фільм. І коли на екрані почали показувати спальній сцену (бородатий селянин, зачепивши поділ, натрахівал ззаду молоденьку свинарку), мій пеніс тут же почав наливатися кров'ю і затвердів як Вільхова дубина. Я перемістив погляд з екрану на свою доньку. Вона дивилася голі сіські великими очима на розвивається дія на екрані. Я присунувся до неї трохи ближче і, простягнувши праву руку до її талії, притиснув до себе.
- Ти що тато? - Дивуються очима подивилась вона мені в обличчя, в якому побачила хтиве бажання.
Краєм ока вона помітила здиблений бугор у мене між ніг. Хоча вона, по суті, була ще дитиною, але одразу зрозуміла, в чому справа і нерішуче спробувала вивільнитися з батьківських обіймів. Але в неї не чого не вийшло. А я її ще міцніше притиснув до себе, і ліву руку поклав на її праву груди і стиснув, відчуваючи пружність її молочної залози
малолітні дівчата голи
Страница: 1
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться12010-09-13 02:52:19
Страница: 1