Пусти мене! - Вже більше рішучим голосом крикнула Катя і з ще більшою силою стала вириватися з моїх обіймів.
     - Не сіпатися, - з цими словами я вдарив її з усього розмаху кулаком в живіт, а потім по обличчю.
     - А-а-а, - скрикнула Катенька.
     Спочатку зігнувшись по полам від ударів в живіт, а потім прийняла початкове положення від важкого удару по обличчю. Моя донька не як не чекала від мене такої поведінки так, як у нас була порядна сім'я, і биття в якості виховання не коли не застосовувалося. Вона дивилась на мене виряченими від подиву очиськами і ляскаючи ними, як сова, чекала подальшого розвитку подій.
      - Розумієш доню, ти вже достатньо підросла і досягла дітородного віку, - промовив я, все ще утримуючи її однією рукою за талію, а інший хтиво погладжуючи тугу сісічку через тканину.
     Потім я різким рухом зняв з неї через голову нічну сорочку і її молоденькі грудки вистрибнувши, втупилися в мене двома переляканими сосками. Вона ошелешений моєю поведінкою боялася навіть поворухнутися, щоб уникнути нових ударів і тільки повторювала:
     - Таточку не - ет, не-е треба, прошу тебе, - в той час, як я безсовісно лапав її тугі цицьки.