Потім схопивши її за плечі повалив на диван, придавивши вагою свого тіла. Лежачи на ній я відчував як її грудей розпласталася під моїм торсом, але найголовніше я відчув як моя плоть ковзнувши по її стегну вперлася їй прямо в ущелину відділяє лише смужкою дитячих трусішек. Від цього я закректав від задоволення і натиснув туди ще сильніше. Але мені цього було мало і я підвівся над звий улюбленою дочкою, правою рукою спираючись їй в грудну клітку, а лівою став вивільняти із спортивних штанів свій твердий пеніс .. У той же самий час Катенька підвела голову, що б подивитися, що я там роблю у неї між ніг і сильно перелякалася, побачивши здоровенний батьківський кукан з волохатими яйцями, довжиною 18,5 см, на кінці якого стала виднітися яскраво-червоні головка в діаметрі не менш 6 см, і зібравши усю свою мужність і сили з гучним криком вона стала вириватися з оточення під мене. Тут я знову  голіе сіські навалився всім тягарем на дівоче тіло, що звивається піді мною. Я обхопив своїми ногами її ніжки, а руками став сдергівает з її стегон білі трусики. Справа йшла погано так, як вона відчайдушно брикалися і своїми ручками вхопилася за заповітну смужку тканини не даючи мені поцупити їх з неї. Але невдовзі від такого тягни-штовхаючи тонка тканина не витримала, треснув, розірвалася на кілька шматочків. Після цієї маленької перемоги, я взяв її смикають руки і завів їй за голову, зафіксувавши в такому положенні своєю правою рукою. Тепер вона могла тільки верещати й викручуватися піді мною як безпорадна гусениця, ще сильніше розпалу моє бажання опанувати тілом незайманою молоденької самочки.