Від похоті у мене почалося неконтрольоване слиновиділення. З мого рота побігла цівка в'язкої рідини на щічку моєї Катеньці і далі на шию. Я вп'явся в неї своїми губами, спочатку в її щільно стиснуті губи, потім почав облизувати шию, всмоктуючись у її гортань.
     - Перестань, будь ласка тато перестань, - плаксивим від розпачу голосом промовила Катюша.
     - Перестань? Пе-ре-стань? - Страшним голосом прокричав я, - Та я тебе за таку зухвалість в пуп виебаю.
     І з шаленою силою я почав протискатися коліно меду її зімкнутих ляжек, розводячи їх по обидва боки дивана.
     Не дивлячись на її опору, мені вдалося розташуватися у неї між дригають ніжок. Після чого я знову взяв у долоню свій товстий пеніс і почав  вигляд піхви в 18 років підводити його до статевих губ дочки. У неї як і очікувалося ні будь мастила не виділилося, зате мій член виділяючи запах насіння, хлюпав від чоловічих виділень.
     І все ж, не дивлячись на всі зусилля, моя задерев'янілих писька не як не могла протиснутися у вузеньку пуська мій партнерки і при кожній спробі зісковзувала з її горбка на животик. Посилювалося це ще і тим - що вона відчайдушно пручалася - вбік і звиваючись, як кішка. На четвертий раз такої спроби, я зовсім озвірів від бажання і злості, що аж заскрипів зубами і, напружуючи всі свої м'язи тазу, і лівої руки став заганяти член в її маленький отвір, до того ж ще й щільно зімкнуті уренальнимі мускулкамі. І, нарешті, я відчув, що її губки прочинилися під натиском мого пісюн