плюнув на анус, другий плювок попав прямо в розтягнуту дірочку. Тепер він став засовувати вже два пальці, і анус Аліни брав і їх. Аліна відчувала член в піхву й пальці в попці, вона відчувала, що їх розділяє тонкий перегородка. Пальці і член рухалися то в різнобій, то одночасно. Від нових невідомих для себе відчуттів Аліна знову скінчила. У цей момент батько витягнув два пальці з попки і став уже проштовхувати в неї третій. Еластичний анус Аліни міцно обжимають пальці, батько продовжував проштовхувати їх в попку дівчини.
     - А-а-ай. Мені боляче, припини.
     - А тебе хто-небудь трахкав в попку?
     - Ні, і не треба. Це боляче.
     - Я хочу!
     - Я сказала НІ.
     Батько витягнув член з піхви, він був увесь мокрий від виділень Аліни, і приставив головку до анусу. Дочка стала вириватися, перешкоджаючи піхви дівчат проникненню в попку. Але батько однією рукою потягнув Аліну за довге волосся назад так, що вона вигнулась у спині, а другою рукою став цілитися в анус.
     - Не треба. Ти порвешь мене. А-а-ай.
     Велика товста голівка різко розширила колечко анусу. Батько ще натиснув, і вже половина члена опинилася в попці. Батько відпустив волосся доньки, і вона впала на диван. Аліна вила від болю, а батько насолоджувався від того, як тісний попка