Я робила все як під гіпнозом. Він сказав мені зняти джинси і лягти на живіт на ліжку. Я робила все як уві сні. Пам'ятаю тільки почуття ніяковості через те що неподмитая. З чоловіком ми завжди чистенькими лягали. Тоді мені було 23 зараз 25 і я за день повззрослела на п'ять років. Коли я лягла він провів рукою по моїй пісе, пом'яв її в кулаці, прямо як м'яч, довго так і зі смаком, чоловік завжди ставився до цієї частини мого тіла з трепетом і ніжністю, покрайней мірою при ласках, а тут, як ніби я на огляді, в голові паморочилося безглузда думка про дарування коні. Пом'явши він куди то пішов і сказав щоб я не вставала, я відразу піднялася і сіла на ліжку .. Повернувшись і побачивши що я не послушаласьон аж почервонів. Почав кричати і роздмухав, як мені здавалося, з нічого істерику, вдарив по щоці і я повалилася на ліжко. Він знову повернув мене спиною, встав і важко подихавши, заспокоївся. Я почула як він спускає штани, він довго возився, може дрочил, я боялася обернутися. Потім тим же спокійним голосом (який був на початку) пояснив, що зараз почне \ \ \ \ \ \ "ганяти моє говно \ \ \ \ \ \" тільки у нього умова, якщо я хоч трішки шелохнусь або піскну то він \ \ \ \ \ \ "вжене мені по гланди і порве всю \ \ \ \ \ \". Тоді то я не міркувала що водій автобуса бачив його і міг запам'ятати. Я була як у трансі і пам'ятаючи його псих вирішила що й не піскну! У попку я н
ігри голі дівчата 18 років відео
Страница: 1
Сообщений 1 страница 4 из 4
Страница: 1