трахкала, іноді тільки, коли сама з собою пробувала але не глибоко. І ось почалося, він плюнув мені на дупу, на половинку, і доторкнувшись членом до слюнями повів його до дірки. Коли він почав протискатися я зрозуміла що це пекельний біль, до того ж слюней явно не вистачало, а він повільно спокійно примовляв: От тільки дерном, сучка ... \ \ \ \ \ \ "і т.д. Я терпіла, але це було нестерпно, а він просувався по міліметру, у мене було відчуття що мої половинки забираються слідом за членом. Нарешті він прорвався через кільце і вже швидше пройшов всередину, приблизно в середині голі емо фото шляху він зупинився, і не виходячи з мене зробив з подушки валик
і подпіхнул його під мене, дупа моя відразу відстовбурчились і він просунувся ще на сантиметр. Він продовжив, а я відчула що валик треться про мій клітор і крізь біль я почала отримувати задоволення. Я зітхнула, а він тріснув мені по потилиці і сказав заткнутися. Мабуть від того що це все відбувалося повільно мій зад зволожити і процес пішов м'якше, після того як він припав до мене повністю і почав виходити я думала що кишки слідом
голі дівчата 22 роки
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12010-09-13 02:41:57
Страница: 1